Schoenen van Rein

Bij Schoenen van Rein willen wij u niet alleen over schoenen adviseren. Ons advies richt zich altijd op de combinatie van zowel voeten als schoenen. Omdat voet en schoen in nauwe wisselwerking met elkaar staan en niet los van elkaar kunnen worden gezien. Wanneer we een oplossing zoeken voor uw voetprobleem, dan kijken we ook naar de schoenen. Schoenen zorgen voor bescherming en geven ondersteuning aan de voeten en de rest van het lichaam. De optimale schoen is een comfortabele kwaliteitsschoen. Deze schoen bezit een uitstekende pasvorm, heeft de voor uw voet juiste breedte- en lengtemaat en sluit goed aan de voet op de wreef en rond de enkel en hiel. De schoen biedt de juiste stabiliteit en ondersteuning met voldoende bewegingsvrijheid op en rond de tenen.
Bij voetklachten wordt bewegen minder comfortabel. De klachten hebben doorgaans betrekking op de voet, maar ook knie-, heup- en rugklachten kunnen hun oorzaak vinden in bijvoorbeeld een verkeerde stand van de voeten. Het volstaat vaak om met een eenvoudige oplossing of behandeling geholpen te worden.
In dit soort gevallen is Register Podoloog dhr. van Oldeniel de aangewezen voetzorgprofessional bij wie u met dergelijke voetproblemen terecht kunt.

Dankzij onze samenwerking met Register Podoloog dhr. van Oldeniel kunnen wij u adviseren wat voor uw klacht de juiste oplossing is.

Voor de dames brengen wij een uitgebreide collectie van modisch tot comfort, waarin vooral het accent ligt op verschillende breedte maten en schoenen die geschikt zijn voor uw eigen voetbed.

De heren collectie is opgebouwd uit merken, waar loopplezier voorop staat.
Een collectie gekleed en casual met de juiste pasvorm. Ook voor het wandelen bent u bij ons aan het juiste adres.
Bij de herencollectie zijn de schoenen geschikt voor uw eigen voetbed.

Voor onze vaste klanten werken wij met een spaar systeem die u recht geeft op een leuke korting.

Voor schoenreparaties kunt u bij ons terecht, hiervoor hebben wij een samenwerking met schoenmakerij Martens uit Apeldoorn.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met onze medewerkers u van dienst kunnen zijn.

Nieuwsgierig geworden ??

U bent van harte welkom in onze winkel om onze mooie collectie te komen bekijken.

Graag tot ziens bij Schoenen van Rein.

Sander en Reinette Stronks