Gemiddeld zet een mens per dag 8.000 tot 10.000 stappen. Actieve voeten dus; iets om zuinig op te zijn. Afwijkingen in voetstand of functie leveren dan snel overbelasting en klachten op. Uw voeten dragen uw vrijheid, daar bent u toch ook zuinig op ?De register podoloog helpt u dan weer vooruit.

Een register podoloog is een erkende HBO gediplomeerd paramedisch voetspecialist. Voor voetklachten heeft van Oldeniel alle kennis, ervaring en technieken in huis om u daarmee te helpen. Eelt en/of likdoorns, spier, pees en/of gewrichts-klachten hebben altijd een verklaring die nauwkeurig wordt opgespoord. En als je de oorzaak kent is de oplossing in zicht


Nieuwe techniek, de 3 Dimensionale voetenscan:

De traditionele blauwdruk heeft plaatsgemaakt voor de 3D voetscanner. Het grote voordeel zit hem in de nauwkeurige metingen v/d voet. De vorm en de hoogtes van de voetboog worden weergegeven in een exact totaalbeeld. Het systeem levert full-contact inlegzolen met een ideale drukverdeling. “We werken er inmiddels nu ruim drie jaar mee en zijn super tevreden over de resultaten. Met meer comfort en minder druk naar nog betere correcties.”


Gespecialiseerd in heup, rug en nek klachten:

Ieder lichaam is anders en elk probleem heeft z’n eigen oplossing nodig. Van Oldeniel kijkt verder dan alleen de voet. Als podoposturaaltherapeut (podo = voet, postuur = houding) is hij gespecialiseerd in houdingafwijkingen die via de voet gecorrigeerd kunnen worden. “De mens wordt hiermee in het gaan en staan geheel uitgebalanceerd. Een blijvende oplossing voor voet-, knie-, heup-, rug- en nekklachten die anders maar vaak weer terugkomen.”

Kijk voor meer informatie over veel voorkomende klachten, werk- en behandelwijze of voor vergoedingen van zorgverzekeraars op de website: www.podoinfo.nl of bel 0570-622682 voor een afspraak bij Schoenen van Rein (elke donderdag). Ook kunt u eventueel on-line uw afspraak direct in onze agende maken, da’s makkelijk.

Schoenen van Rein is gemakkelijk bereikbaar aan Raccordement 127 in Twello Routebeschrijving ‎(0571-274222) waar u uw auto voor de deur kunt parkeren. De pasvorm collectie van schoenen van Rein is in de juiste breedtemaat steeds actueel, jong en uitgebreid.